Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ardahan’da 5 asker tutuklandı, 1 okul ile 2 dernek kapatıldı

Darbe girişimine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında, Ardahan 25. Hudut Tugay Komutanlığı’nda görevli 5 asker daha tutuklandı. Olağanüstü Hal uygulaması kapsamında yayımlanan kararname kapsamında kentte 1 özel okul ve 2 dernek hakkında...

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2016 02:26
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2016 02:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Darbe girişimine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında, Ardahan 25. Hudut Tugay Komutanlığı’nda görevli 5 asker daha tutuklandı. Olağanüstü Hal uygulaması kapsamında yayımlanan kararname kapsamında kentte 1 özel okul ve 2 dernek hakkında kapatma kararı verildi.
Ardahan Hudut Tugay Komutanlığında görevli 2 Üsteğmen, 3 Astsubay gözaltına alındı. Ayrıca OHAL kapsamına alınan tedbirlere ilişkin Kanun Hükmünde Kararname çerçevesinde ’Fethullah Terör Örgütü’ ile ilişkili olduğu gerekçesiyle 2 özel okul ve 2 dernek hakkında kapatma kararı verildi. Özel Nehir İlk ve Ortaokulu ile 2 dernek hakkında kapatma işlemi yapıldı ve kapılarına mühür vuruldu.
Ayrıca kentte Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin, 2 subay ile 3 astsubay gözaltına alındı. Ardahan’da 15 Temmuz darbe girişiminden bu yana toplam 24 askeri personel gözaltına alınmış, 19’u çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı.
Diğer şüphelilerin işlemleri devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.