Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Araçta Sıkışan Sürücü Zorlukla Kurtarıldı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hurdaya dönen araçta sıkışan sürücü, yoğun çabalar sonucu kurtarıldı.Bodrum’dan Milas istikametine giden 48 UN 718 plakalı otomobilin sürücüsü Taner Sağlam (32), bir anda...

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2016 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2016 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muğla’nın Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hurdaya dönen araçta sıkışan sürücü, yoğun çabalar sonucu kurtarıldı.
Bodrum’dan Milas istikametine giden 48 UN 718 plakalı otomobilin sürücüsü Taner Sağlam (32), bir anda direksiyon hakimiyetini kaybedince önce orta refüje çarptı daha sonra yoldan çıkarak ormanlık alanda bir ağaca çarptı. Araç hurdaya dönerken, sürücü Taner Sağlam’da araç içinde sıkıştı.
Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık, Bodrum İtfaiye Grup Amirliği, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Muğla 911 Arama Kurtarma ve Araştırma Derneğine bağlı ekipler yaralı sürücüyü kurtarmak için uzun süre mücadele etti. Bilinci açık olan ve sürekli çığlık atan Taner Sağlam’ı kurtarmak için itfaiye ekipleri aracın tavanını kesti. Sedye ile ambulansa götürülen Sağlam, Bodrum Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sağlam’ın hayati tehlikesi olduğu öğrenildi.
Yaralının çıkarılmasının ardından ekipler ormanlık alanda başka bir yaralı olup olmadığını kontrol etti. Aracın kopan parçalarını çevreden toplayan ekipler daha sonra çekiciyle kaza erinden kaldırdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.