Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Araçlarında bir kilo 170 kokain ele geçen sevgililer kendilerini "İçiciyiz" diye savundu

Adana’da şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada bir kilo 170 gram kokain ele geçirildi. Araçlarında kokain ele geçen sevgililer kendilerini "İçiciyiz" diye savundu.Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesinde bulunan Bölge...

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2016 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2016 14:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada bir kilo 170 gram kokain ele geçirildi. Araçlarında kokain ele geçen sevgililer kendilerini "İçiciyiz" diye savundu.
Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesinde bulunan Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü önünde gece rutin yol uygulaması yapan ekipler şüphe üzerine bir araç durdurdu. 2 kişinin bulunduğu araçta arama yapan ekipler motor kaputuna gizlenmiş bir kilo 170 gram kokain buldu. Araç içerisinde bulunan erkek B.H.K (24) ile sevgilisi Y.B. (20) gözaltına alındı.
Gözaltına alınan zanlılardan B.H.K’nın polise verdiği ifadesinde, içici olması nedeniyle torbacılara para kaptırmamak için İstanbul’a giderek bir kilo 170 gram kokaini piyasa değeri olan 110 bin dolar yerine 55 bin dolara aldığını söylediği öğrenildi. Öte yandan, B.H.K. ile Y.B.’nin nişanlanacakları ortaya çıktı.
Gözaltına alınan zanlılar Adli Tıp Birimindeki sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere Adana Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.