Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Araca Çarpıp Takla Attırdı, Olay Yerinden Kaçtı

Tekirdağ’da aşırı hız ve hatalı sollama sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır maddi hasar oluşurken, 2 kişi kaza sonucu takla atıp ters dönen otomobilden burunları bile kanamadan çıktı.Kaza, merkez Süleymanpaşa ilçesi Atatürk Bulvarı...

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2016 03:19
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2016 03:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tekirdağ’da aşırı hız ve hatalı sollama sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır maddi hasar oluşurken, 2 kişi kaza sonucu takla atıp ters dönen otomobilden burunları bile kanamadan çıktı.
Kaza, merkez Süleymanpaşa ilçesi Atatürk Bulvarı İskele Kavşağı üzerindeki İstanbul yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Anıl Buraklar yönetimindeki 39 DC 457 plakalı otomobile, İstanbul istikametine doğru seyir halindeyken, henüz sürücüsünün ismi belirlenemeyen 59 YZ 244 plakalı otomobilin hatalı sollamaya karışarak arkadan çarpıp kaçması sonucu, Anıl Buraklar yönetimindeki otomobil, park halindeki bir diğer araca çarptıktan sonra takla atarak ters döndü.
Meydana gelen kaza sonucu, 3 araçta da ağır maddi hasar oluşurken, takla atan otomobilde bulunan sürücü Anıl Buraklar ve yanındaki arkadaşı kazayı yara almadan atlattı. Aşırı hız ve hatalı sollama yaparak kazaya sebebiyet verdiği iddia edilen ve ismi belirlenemeyen şahsın, kazanın şokuyla olay yerinden kaçtığı iddia edildi. İsmi belirlenemeyen şahıs, daha sonra olay yerine dönerek, polise bilgi verdi. Polis ekipleri, kaza yerinde ikinci bir kaza yaşanmaması adına güvenlik önlemi aldı. Kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.
Polis ekiplerin kazayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.