Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Araç Yıkama Sırası Yüzünden Tartıştığı Kişiyi Bıçakla Yaraladı

Kocaeli’de bir şahıs, akaryakıt istasyonu içerisinde araç yıkama sırası yüzünden tartıştığı kişiyi bıçakla elinden yaraladı.Olay, Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bulunan bir akaryakıt istasyonu içerisinde meydana geldi. İddiaya göre,...

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2016 09:54
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2016 09:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’de bir şahıs, akaryakıt istasyonu içerisinde araç yıkama sırası yüzünden tartıştığı kişiyi bıçakla elinden yaraladı.
Olay, Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bulunan bir akaryakıt istasyonu içerisinde meydana geldi. İddiaya göre, C.Ö.(25) isimli şahıs, servis şoförü Tamer Ç.(50) benzinlikte aracını yıkadığı sırada gelerek yıkama sırasına girdi. İkili arasında bilinmeyen bir sebeple çıkan tartışmanın büyümesi üzerine C.Ö., yanında taşıdığı bıçağı çekerek servis şoförünü tehdit etti. Servis şoförü Tamer Ç., gencin elindeki bıçağı almak istediği sırada elinden yaralandı. Olayın ardından kendisine ait 41 LH 914 plakalı araçla olay yerinden ayrılan C.Ö., yaklaşık yarım saat sonra Saraybahçe Polis Merkezi’ne gelerek teslim oldu.
Elinden hafif şekilde yaralanan Tamer Ç.’nin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, karakola gelerek teslim olan C.Ö. ise polis tarafından sorguya alındı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.