Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Araç Alma Kavgasına 2 Kişi Yaralandı

Eskişehir’de, araç satın alma konusunda çıkan tartışmanın büyümesi sonucu yaşanan kavgada 2 kişi pompalı tüfekle vurularak yaralandı.Edinilen bilgilere göre olay, Çankaya Mahallesi Huzurlu Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, E.Ç....

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2016 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2016 15:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir’de, araç satın alma konusunda çıkan tartışmanın büyümesi sonucu yaşanan kavgada 2 kişi pompalı tüfekle vurularak yaralandı.
Edinilen bilgilere göre olay, Çankaya Mahallesi Huzurlu Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, E.Ç. (31) ile A.S. (30), araç satın alma yüzünden kavga etti. E.Ç. bir süre sonra M.G. (24), H.M.Ö. (25), O.D. (22), K.T. (23) ve E.S. (29) isimli arkadaşlarıyla birlikte A.S. ile kavga etmeye başladı. Bu sırada E.Ç. ile birlikte gelen şahıslardan E.S. ile H.M.Ö., kimin olduğu bilinmeyen tüfeği kendi aralarında almaya çalıştı. Ateşlenen tüfek, E.S.’nin omzuna isabet ederken, A.S.’nin ise ayağını sıyırdı. Silah seslerinden sonra E.Ç., arkadaşlarıyla birlikte geldikleri araca binerek kaçmaya başladı. Yaralanan E.S. olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. E.S.’nin, yapılan müdahalelerde ayrıca sağ bacağından bıçakla yaralandığı da ortaya çıktı.
Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, 1 adet siyah renk pompalı tüfekle birlikte 1 adet dolu, 1 adet boş kartuş ele geçirdi. Kaçan şahıslar, bir süre sonra polis ekipleri tarafından yakalandı. Yakalanan E.Ç., O.D., H.M.Ö., M.G. ve K.T. isimli şahısların üzerinde arama çalışmaları yapan polis ekipleri, 4 adet bıçak ve 1 adet kuru sıkı tabanca ele geçirdi.
Polis ekipleri olayla alakalı soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.