Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Arabasına Çarptılar Dayak Atıp Kaçtılar

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde aracıyla evine giderken bir otomobilin arkadan çarpması sonucu neye uğradığını şaşıran adam, üstüne bir de dayak yedi. Kazadan sonra kaçan alkollü şahıslar jandarmanın sıkı takibi sonucu yakalandı.Edinilen...

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2016 08:50
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2016 08:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde aracıyla evine giderken bir otomobilin arkadan çarpması sonucu neye uğradığını şaşıran adam, üstüne bir de dayak yedi. Kazadan sonra kaçan alkollü şahıslar jandarmanın sıkı takibi sonucu yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde evine gitmek isteyen Halis Savaş isimli emekli vatandaşın aracına, arkadan gelen otomobil çarptı. Kazanın ardından şaşkınlıkla otomobilinden inen Savaş, alkollü şahısların tekme tokat saldırısına uğradı. Dayak yiyen adam, telefona sarılıp jandarmaya haber verdi. Kazaya karışan şahıslar ise olay yerinden kaçtı.
Alkollü olduğu öğrenilen şahıslar, jandarma ekiplerinin kısa süreli araştırmaları sonucu Hayrabolu yolu üzerinde yakalandı.
Kazazede Halis Savaş, şahısların kısa sürede yakalanmasından dolayı Malkara Jandarma Trafik Tim Komutanlığına ve Asayiş ekiplerine teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.