Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Apart otelde çıkan yangın korkuttu

Antalya’nın Manavgat ilçesi Side Bölgesi’nde bulunan bir apart otelde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda çevrede bulunan diğer binalara sıçramadan söndürüldü.Edinilen bilgiye göre, Manavgat’ın Side Bölgesi Side...

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2016 09:36
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2016 09:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’nın Manavgat ilçesi Side Bölgesi’nde bulunan bir apart otelde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda çevrede bulunan diğer binalara sıçramadan söndürüldü.
Edinilen bilgiye göre, Manavgat’ın Side Bölgesi Side Bulvarı üzerinde bulunan bir apart otelde yangın çıktı. Yanan binanın ön kısmında yüksek gerilim hattı bulunması nedeniyle itfaiye ekipleri arka taraftan yangına müdahalede bulunurken, TEDAŞ ekiplerinin olay yerine gelerek enerjiyi kesmesinin ardından binanın ön tarafından da yangına müdahale edilebildi.
Otel personelinin lojman olarak kullandığı belirtilen apartın çatısında neden çıktığı belirlenemeyen yangın, apartın yanında bulunan tesislerde tatilini geçiren turistleri de endişelendirdi. Bazı turistlerin havuz başında ve tatil yaptıkları otelin balkonunda yangını kameraya kaydettikleri dikkatlerden kaçmadı.
Yangın sırasında apart otelde otel personelinin bulunmadığı ve zarar görmediği bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.