Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalya’da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı

Antalya’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda adliyeye sevk edilen 3 kişi tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, Antalya Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) Narkotik Büro ekipleri İstanbul’dan...

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2015 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2015 10:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda adliyeye sevk edilen 3 kişi tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Antalya Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) Narkotik Büro ekipleri İstanbul’dan Lara Bölgesine yüklü miktarda uyuşturucu eroin maddesi getirildiği bilgisine ulaştı. Ekiplerin düzenlediği operasyonda M.Ö. 2 paket halinde daralı bin 14 gram eroin maddesi, 0,3 gram esrar maddesi ile birlikte yakalandı.
Narkotik polisleri, ayrıca yine bir eve 2 kişinin eroin maddesi sakladıkları, bu eroin maddesini ikamete gelen torbacılara pazarlayacakları bilgisine ulaştı. Fiziki takibin ardından eve yapılan baskında O.E. ve İ.K. 4 bin 900 gram eroin maddesi ile birlikte yakalandı.
Her 2 olayda yakalanan 3 kişi “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Sağlamak” suçundan çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.