Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalya’da Ucuz Altın Dolandırıcılığına Suçüstü

Antalya’da ’Elimizdeki altını ucuza vereceğiz’ diyerek emekli bir vatandaşı dolandırmaya çalışan iki kişiden biri suçüstü yakalandı. Dolandırıcıların ellerindeki altını ucuza almak isteyen emekli vatandaş, oğlunun durumu fark edip...

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2016 17:03
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2016 17:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’da ’Elimizdeki altını ucuza vereceğiz’ diyerek emekli bir vatandaşı dolandırmaya çalışan iki kişiden biri suçüstü yakalandı. Dolandırıcıların ellerindeki altını ucuza almak isteyen emekli vatandaş, oğlunun durumu fark edip polisi araması üzerine dolandırılmaktan son anda kurtuldu.
Olay, saat 15:00 sırasında Muratpaşa ilçesi Cumhuriyet Caddesi’ndeki bir banka önünde meydana geldi. İddiaya göre, Şerif Ç. ve Cengiz A. öğle saatlerinde Yeni Hal’de bir camiden çıkan emekli Faik O.’ya yaklaşarak, ellerinde altın olduğunu ve bunu uygun fiyata bozdurmak istediklerini söyledi. Ucuz altın sahibi olabileceğini düşünen Faik O. arabasıyla eşini de yanına alıp, parasının bulunduğu merkezdeki banka şubesine geldi ve çocuklarına da bilgi verdi.
Babasının dolandırılacağını anlayan oğlu hemen durumu polise bildirdi. Dolandırıcılar da banka şubesinin yakınında ayrı ayrı noktalarda Faik O.’nun parayı çekmesini bekledi. Bankaya giren ve iddiaya göre 50 bin TL çeken Faik O.’yu bekleyen iki dolandırıcıdan Şerif Ç., Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Dolandırıcılık şüphelisinin takım elbiseli olması da dikkat çekti. Cengiz A. ise durumu fark edip kaçtı.
Dolandırılacağını anlayan Faik O. ise büyük panik yaşadı. Ekipler Faik O.’nun banka içinde ifadesine başvurdu. Şüpheli Şerif Ç., ekip otosuna alınarak polis merkezine götürüldü.
Zanlıların dolandırıcılıktan sabıkası olduğu öğrenildi. Polis, Cengiz A.’yı yakalamak için soruşturmasına devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.