Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalya’da Trafik Kazası: 11 Yaralı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir otelin personelini taşıyan servis minibüsü ile ticari taksinin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 11 kişi yaralandı.Kaza, Manavgat’ın Bahçelievler Mahallesi Cumartesi Pazarı zabıta önündeki kavşakta...

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2016 09:20
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2016 09:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’da Trafik Kazası: 11 Yaralı
Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir otelin personelini taşıyan servis minibüsü ile ticari taksinin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 11 kişi yaralandı.
Kaza, Manavgat’ın Bahçelievler Mahallesi Cumartesi Pazarı zabıta önündeki kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 5044 Sokaktan Akdeniz Hastanesi istikametine çıkmak isteyen Ramazan Süzen idaresindeki otel personeli taşıyan 07 JJ 418 plakalı servis minibüsü ile 5039 sokaktan çıkan Mehmet Kaya’nın kullandığı 07 J 0614 plakalı ticari taksi kavşakta çarpıştı. Ticari taksi, çarpışmanın etkisiyle park halinde bulunan Aydın Demir’e ait 07 BMK 87 plakalı otomobile de çarptı.
Kazada, taksi şoförü Mehmet Kaya ile müşterisi Ahmet Çetin, minibüs şoförü Ramazan Süzen ile minibüste bulunan Gülyamin Sarar, Ali Şit, Emine Dinçer, Filiz Gürbüz Saçıkara, Emir Balkanoğlulları, Özge Horsunlu, Mehtap Yeşiltepe, Murat Vehbi Demircan yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Manavgat Devlet Hastanesi ve Özel Akdeniz Hastanesi’ne kaldırıldı.
Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.