Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalya’da taksicilerin kontak kapatma eylemi

Antalya’nın Serik ilçesinde taksiciler, 5 yıldızlı otellerdeki oto kiralama hizmeti veren işletmelere karşı başlattıkları kontak kapatma eylemini bugün de sürdürdü.Birkaç ay önce Kadriye, Belek ve Boğazkent kooperatifleriyle ortak eylem...

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2016 21:01
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2016 21:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’nın Serik ilçesinde taksiciler, 5 yıldızlı otellerdeki oto kiralama hizmeti veren işletmelere karşı başlattıkları kontak kapatma eylemini bugün de sürdürdü.
Birkaç ay önce Kadriye, Belek ve Boğazkent kooperatifleriyle ortak eylem yapan Kadriye Taksiciler Kooperatifi üyesi esnaflar, 2 gün önce bir otelin önünde kontak kapatarak eylem yapmıştı. Taksiciler bugün de Kadriye’de bulunan 5 yıldızlı bir otel önünde eylem yaptı. Kooperatife bağlı taksiciler otel önünde araçlarının kontaklarını kapatarak eyleme devam etti. Kooperatif Başkanı Abdullah Kocabıyık, “3 yıldır bunlarla uğraşıyoruz. Otel içerisinden müşteri alıp transfer yapıyorlar. Böyle bir yetkileri yok. Bazı oteller de özel vip servisi yapıyor. Biz taksiciler mağdur oluyoruz. Bu oteli defalarca uyarmamıza rağmen yine bildiklerini yapıyorlar. Ya bunlar bu otelden gidecek, ya da gitmediği sürece biz de burada eylemimize devam edeceğiz” dedi.
Başkan Kocabıyık otelin güvenlik müdürü ile yaptığı görüşmenin ardından, sabah saatlerinde yine burada toplanacaklarını belirterek eylemde kararlı olduklarını söylediler. Bu sırada otelden çıkan içerisinde turist olan bir araç, polis tarafından durdurularak kontrol edildi. Belgeleri olmaması nedeniyle araç sürücüsüne idari para cezası yazıldı ve araç 15 gün trafikten men edildi. Taksicilerin otel önündeki eylemi sırasında herhangi bir olay çıkmazken, polis tarafından sıkı güvenlik tedbirleri alındı.
Taksicilerin eylemine Serik Otomobilciler Odası Başkanı Sedat Karagöz, Serik Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Koop Başkanı Bayar Savran, Serik ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Koop Başkanı Ali Gülaydın, Belek Taksi Koop Başkanı Ahmet Karakoyun da taksici esnafa destek verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.