Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalya’da sulama kanalında erkek cesedi bulundu

Antalya’da sulama kanalında kimliği belirlenemeyen bir erkek cesedi bulundu.Olay, Antalya’nın Kepez içesi Baraj Mahallesi 5936 sokak üzerindeki sulama kanalında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sulama kanalı kapaklarında yüzen çocuklardan...

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2016 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2016 12:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’da sulama kanalında kimliği belirlenemeyen bir erkek cesedi bulundu.
Olay, Antalya’nın Kepez içesi Baraj Mahallesi 5936 sokak üzerindeki sulama kanalında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sulama kanalı kapaklarında yüzen çocuklardan birisi kapağın dibinde bir erkek cesedi gördü. Durumun polise bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, cesedi bulunduğu yerden çıkaramayınca, deniz polisinden destek istendi.
6 metre derinliğe dalan balık adamlar, kısa sürede cesedi su yüzüne çıkarmayı başardı. Üzerinden kimlik çıkmayan ve cebinde sadece bir sigara paketi bulunan 20’li yaşlardaki talihsiz gencin cesedinde herhangi bir kesici ya da delici alet izine de rastlanmadı. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından ceset, kimliğinin belirlenmesi ve kesin ölüm nedeninin tespiti için Antalya Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı. Polis, gencin düşerek boğulduğu ihtimali üzerinde duruyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.