Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalya’da prefabrik cami lojmanı yandı

Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Etler Mahallesindeki Hapıllar Cami’ne ait prefabrik lojman yandı.Edinilen bilgiye göre, Hapıllar Cami’ne ait prefabrik lojmanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Lojmanda bulunan tüpün patlaması...

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2016 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2016 12:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Etler Mahallesindeki Hapıllar Cami’ne ait prefabrik lojman yandı.
Edinilen bilgiye göre, Hapıllar Cami’ne ait prefabrik lojmanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Lojmanda bulunan tüpün patlaması sonucu ormana sıçrayan yangına ilk müdahaleyi Hapıllar Camii İmam-Hatibi İsmail Eken caminin yangın söndürme tüpüyle yaptı. Eken’in müdahalesiyle yangının büyümesi önlenirken yangında can kaybı ve yaralanan olmadı. Prefabrik lojman ise kullanılamaz hale geldi.
Yangın haberini alarak olay yerine gelen Müftü Vekili Mustafa Güner, prefabrik evin tüm eşyalarıyla tamamen yandığını ve tek tesellilerinin can kaybı ve yalarının bulunmaması olduğunu söyledi. Güner, "En yakın zamanda bir lojman yapılması için girişimde bulunacağız ve görevlimizin yarasını saracağız" dedi.
Serik Jandarma Komutanlığı ve Gebiz Jandarma Karakolu görevlileri lojmanda inceleme yaptı. Görgü tanıklarını dinleyen jandarma ekipleri tutanak tutarken, yangının çıkış nedeni araştırılıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.