Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalya’da kredi kartı dolandırıcılığı

Antalya’nın Kemer ilçesinde çay bahçesinde müşterilerin kredi kartı bilgilerini kopyaladıkları iddia edilen 3 kişi yakalandı.Edinilen bilgiye göre, Deniz Caddesi diskolar bölgesinde bulunan bir çay bahçesinde kavga ihbarını alan Kemer İlçe...

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2017 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2017 15:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’da kredi kartı dolandırıcılığı

Antalya’nın Kemer ilçesinde çay bahçesinde müşterilerin kredi kartı bilgilerini kopyaladıkları iddia edilen 3 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Deniz Caddesi diskolar bölgesinde bulunan bir çay bahçesinde kavga ihbarını alan Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerine gitti. Birbiriyle tartışan Ö.H. (39) kardeşi U.H. (36) ve ortak oldukları belirlenen M.D. (36) ifadelerine başvurulmak amacıyla emniyete götürüldü. İddiaya göre, M.D. ifadesinde, Ö.H’nin iş yerinde post cihazı üzerinden kredi kartı bilgilerini kopyaladığını, bilgileri bir programdan sattığını ve suça kendisini de ortak ettiğini ileri sürdü. Başkalarına ait kredi kartı bilgilerini kopyalayarak satışa çıkardıkları tespit edilen zanlıların evlerinde yapılan aramada dolandırıcılık olayına ilişkin materyaller, bir miktar para, 1 ruhsatsız tabanca ve mermileri ele geçirildi.

Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.