Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalya’da intihar teşebbüsü

Antalya’nın Manavgat ilçesinde elinde ekmek bıçağı ile bir binanın üçüncü katına çıkan şahıs, jandarma ve çevredeki vatandaşların çabalarına rağmen ikna edilemedi. Yanına çıkan bir arkadaşıyla konuşurken dengesini kaybeden genç,...

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2016 16:31
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2016 16:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’nın Manavgat ilçesinde elinde ekmek bıçağı ile bir binanın üçüncü katına çıkan şahıs, jandarma ve çevredeki vatandaşların çabalarına rağmen ikna edilemedi. Yanına çıkan bir arkadaşıyla konuşurken dengesini kaybeden genç, itfaiyenin açtığı brandanın üzerine düştü. Düşerken çatının kenarındaki yağmurluğa çarpıp yaralanan genç hastaneye kaldırıldı.
Edinilen bilgiye göre, Side Mahallesi Cennetler Caddesi’nde 3 katlı bir apartmanın çatısına çıkarak kendisini bazı kişilerin kandırdığını ve suç işlettiğini, 11 yaşında bir çocuğu olduğunu, hapse girmek istemediğini belirten M.G., çatıya çıkan arkadaşları tarafından ikna edilmeye çalışılırken olay yerine jandarma ekipleri, itfaiye ve ambulans geldi. Çatının kenarında uzun süre elindeki bıçağı boğazına dayayarak bağırmaya devam eden genç, arkadaşlarının ve jandarma ekiplerinin aşağıya inmesi konusundaki uyarılarını dikkate almadı. Kendisini ikna etmeye çalışan arkadaşını da kendisine doğru çeken M.G., bir anda dengesini kaybederek aşağıya düşerken arkadaşı çatının kenarına tutunarak askıda kaldı. Düşerken çatının kenarındaki yağmurluğa çarparak yaralanan M.G, itfaiye ekipleri tarafından aşağıya serilen şişme brandanın üzerine düşerek ölümden döndü.
Ağır yaralanan ve Side Anadolu Hastanesine kaldırılan M.G’nin yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edildiği bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.