Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalya’da Hırsızlık Şebekesi Çökertildi

Antalya’da evlerden çelik kasa hırsızlığı yapan 4’ü kadın 6 kişi gözaltına alındı. Kadın zanlılardan biri adliyeye 3 aylık kundaktaki bebeğiyle geldi.Aksu ve Muratpaşa ilçesinde son dönemlerde hırsızlık olaylarının artması üzerine...

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2016 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2016 16:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’da Hırsızlık Şebekesi Çökertildi
Antalya’da evlerden çelik kasa hırsızlığı yapan 4’ü kadın 6 kişi gözaltına alındı. Kadın zanlılardan biri adliyeye 3 aylık kundaktaki bebeğiyle geldi.
Aksu ve Muratpaşa ilçesinde son dönemlerde hırsızlık olaylarının artması üzerine çalışma başlatan Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, ilçede yaptıkları çalışmada hırsızlık olaylarının aynı yöntemle yapıldığını belirledi. İlçedeki güvenlik kamerası taramaları sonucu hırsızlık zanlılarının aynı arabaya farklı çalıntı plakalar taktıklarını tespit eden polis ekipleri eşkallerini belirledikleri S.N, G.Y, H.D, A.D, E.N. ve A.D’yi gözaltına aldı. Zanlıların, Aksu ve Muratpaşa ilçelerinde 11 evden ve 3 otomobilden hırsızlık olaylarını gerçekleştirdikleri belirlendi.
Zanlıların evlerinde yapılan aramada tavandaki kartonpiyerlerin arasına saklanmış çok sayıda altın takı, 2 adet silah ve şarjörleriyle birlikte çok sayıda fişek, elektronik malzemeler, çok miktarda nakit para ve döviz ile çalıntı plakalar ele geçirildi.
Ayrıca şüphelilerin evlerden çalmış oldukları çelik para kasalarını Kepez ilçesi ormanlık alanda açtıkları, kasa içerisinde bulunan altın, para gibi değerli malzemeleri aldıktan sonra kasaları ormanda bulunan su sarnıçlarının içerisine attıklarının tespit edilmesi üzerine 2 ayrı sarnıç içerisinden çıkarılan 5 adet çelik kasaya el kondu. Ele geçirilen malzemeler ise müştekilere teslim edildi.
S.N, G.Y, H.D, A.D, E.N ve A.D., Aksu ve Muratpaşa ilçelerinde 11 ayrı evden hırsızlık, 3 ayrı otodan hırsızlık ve 2 ayrı 6136 sayılı kanuna muhalefet suçlarından adliyeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.