Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalya’da ’Gezi’ Eyleminde Gerginlik

Antalya’da Gezi Parkı eylemlerinin 3. yılı dolayısıyla düzenlenen eylemde, eylemciler ile vatandaşlar arasında gerginlik çıktı. Polisin uyarısı üzerine dağılmayan gruba, polis gazla müdahale etti.Antalya’da Emek ve Demokrasi Güçleri...

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2016 21:54
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2016 21:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’da Gezi Parkı eylemlerinin 3. yılı dolayısıyla düzenlenen eylemde, eylemciler ile vatandaşlar arasında gerginlik çıktı. Polisin uyarısı üzerine dağılmayan gruba, polis gazla müdahale etti.
Antalya’da Emek ve Demokrasi Güçleri üyesi bir grup, Cumhuriyet Meydanı’nda toplanarak Gezi eylemlerinin 3. yılı dolayısıyla basın açıklaması yaptı. Grup bir süre meydanda slogan attıktan sonra Cumhuriyet Meydanı önünde bulunan mini amfi önünde kısa bir müzik etkinliği düzenledi. Daha sonra eylem alanında görev alan Çevik Kuvvet ekipleri, gruptan eylemlerini sonlandırmasını istedi. Bunun üzerine grupta bulunan 30 kişi Attalos Heykeli yönünde yürüyüşe geçti. Grup Attalos Heykeli önüne geldiği zaman henüz öğrenilemeyen bir sebepten dolayı bazı vatandaşlar ile grup arasında gerginlik çıktı.
Yaşanılan gerginlik üzerine Çevik Kuvvet ekipleri, gruptan dağılmasını istedi. Grubun dağılmaması konusunda direnmesi üzerine polis gruba, gazla müdahale ederek dağıttı. Olaylar sırasında bir kadın gösterici gözaltına alındı. Gözaltına alınan kadın gösterici sorgulanmak üzere emniyete götürülürken, grup polisin müdahalesi ile dağılarak eylemlerine son verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.