Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalya’da FETÖ/PDY’ye okullardan öğrenci seçen 18 kişi tutuklandı

Antalya’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) okullardan başarılı öğrencileri seçen, aralarında öğretmenlerin de bulunduğu 18 kişi tutuklandı.Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan...

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2016 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2016 14:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) okullardan başarılı öğrencileri seçen, aralarında öğretmenlerin de bulunduğu 18 kişi tutuklandı.
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY’ye okullardan Polis Akademisi, Türk Silahlı Kuvvetleri, adli, sağlık ve eğitim kurumları için başarılı öğrencileri seçtikleri belirlenen, aralarında öğretmenlerin de bulunduğu 25 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan, örgütün bazı okullarında görevli 25 kişi, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan aralarında öğretmenlerin de bulunduğu 18’i çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, 7’si hakkında adli kontrol kararı verilerek, serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.