Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalya’da FETÖ/PDY ve DEAŞ operasyonuna 3 tutuklama

Antalya’da polisin yaptığı operasyonda gözaltına alınan FETÖ/PDY ve DEAŞ operasyonunda gözaltına alınan 4 şüpheliden 3’ü tutuklandı, biri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube...

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2016 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2016 16:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’da polisin yaptığı operasyonda gözaltına alınan FETÖ/PDY ve DEAŞ operasyonunda gözaltına alınan 4 şüpheliden 3’ü tutuklandı, biri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından iki hafta önce düzenlenen operasyonda DAEŞ ile irtibatlı oldukları tespit edilen biri Türk diğeri yabancı uyruklu iki DAEŞ şüphelisi gözaltına alınmış, şahısların ekametlerinde yapılan aramada örgütsel dokümanlar ele geçirilmişti. Emniyetteki sorguları tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen iki şüpheli terör örgütü üyeliğinden tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Diğer taraftan, yine Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen bir diğer operasyonda, biri Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde doçent, doktor olan öğretim görevlisi ile özel bir firmanın mali işler sorumlusu 1 kişi de gözaltına alınmıştı. ByLock kullandıkları tespit edilen ve ikametlerinde dijital materyaller ve dokümanlar bulunan 2 şüpheliden 1’i tutuklanırken bir kişi de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
(ÖK-ÖK-Y)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.