Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalya’da FETÖ/PDY şüphelisi 34 kişi, adliyeye sevk edildi

Antalya’da Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik yürütülen operasyonda gözaltına alınan 6’sı kadın 34 kişi adliyeye sevk edildi.İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca...

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2016 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2016 11:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’da Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik yürütülen operasyonda gözaltına alınan 6’sı kadın 34 kişi adliyeye sevk edildi.
İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ’nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında merkez ile Alanya, Demre, Serik, Gazipaşa ve Finike ilçelerinde FETÖ’ye ait "İrfan, Toros ve Işık" isimli şirketlerin eğitim kadrolarında çalışıp, örgütte "abi" ve "abla" konumunda oldukları belirlenen şüphelilere yönelik operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında 15’i kadın 65 kişi gözaltına alındı. Yapılan aramada çok sayıda bir dolarlık banknot, FETÖ’ye ait kitap ve dokümanlar ile dijital materyaller ele geçirildi.
Sorguları tamamlanan 6’sı kadın 34 kişi bugün sabah saatlerinde Antalya Adliyesine sevk edildi. Ayrıca, şüphelilerin gizli konuşma programı "ByLock" programını kullandıkları tespit edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.