Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalya’da FETÖ/PDY soruşturmasında 12 kişi daha tutuklandı

Antalya’da, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) operasyonları kapsamında gözaltına alınan aralarında meclis üyesi ve gazetecilerin de bulunduğu 12 kişi tutuklandı. 2 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.Antalya Emniyet Müdürlüğü...

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2016 04:29
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2016 04:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’da, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) operasyonları kapsamında gözaltına alınan aralarında meclis üyesi ve gazetecilerin de bulunduğu 12 kişi tutuklandı. 2 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan ve gündüz saatlerinde adliyeye sevk edilen Konyaaltı ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi S.S. ve oğlu O.S. ile, Aktif Eğitim-Sen Antalya Şube Başkanı E.P., A.E. Cihan Haber Ajansı ve Zaman Gazetesi eski Bölge Müdürü T.Ç. ve muhabirler C.Ü. K.B. Ö.M. O.Y. Ö.Ö. internet gazetesi sahibi O.M., eski gazete sahibi E.Ş. tutuklandı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Eski Daire Başkanı A.A. ve Aktif Eğitim-Sen Antalya Şube üyesi S.S. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.