Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalya’da FETÖ/PDY operasyonu: 20 gözaltı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınan 20 kadın, adliyeye sevk edildi.Antalya’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Manavgat ve Serik ilçelerinde...

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2016 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2016 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’nın Manavgat ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınan 20 kadın, adliyeye sevk edildi.
Antalya’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Manavgat ve Serik ilçelerinde yapılan operasyonda gözaltına alınan 20 kadın, emniyetteki işlemlerinin ardından Manavgat Adliyesi’ne sevk edildi. Şüphelilerin, Manavgat Çevre ve Diyalog Derneği’ne (MAÇED) yönelik operasyonlar çerçevesinde dernek başkanı Hatice C.’nin evinde yapılan aramada ele geçirilen listede isimleri olduğu için haklarında yakalama kararı bulunduğu belirtildi. Hakkında yakalama kararı bulunan MAÇED Başkanı Hatice C.’nin, Manavgat Sağlık Derneği Başkanı eşi Dr. Emin C. ile 17 Temmuz’da yurt dışına kaçtığı belirtildi.
Öte yandan, soruşturma kapsamında daha önce adliyeye sevk edilen 11 kadından 8’i tutuklanmış, 3’ü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.