Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalya’da ev kurşunladı: 17 yaşındaki kız öldü

Antalya’nın Serik ilçesinde, evlerine tabancayla ateş açılan aileden 17 yaşındaki kız hayatını kaybetti, anne ve babası ağır yaralandı.Edinilen bilgiye göre, sabaha karşı saat 04.00 sıralarında Serik’in Kayaburnu Mahallesi’nde Mehmet...

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2016 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2016 10:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’nın Serik ilçesinde, evlerine tabancayla ateş açılan aileden 17 yaşındaki kız hayatını kaybetti, anne ve babası ağır yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, sabaha karşı saat 04.00 sıralarında Serik’in Kayaburnu Mahallesi’nde Mehmet Polat (57), eşi Nesrin Polat (52) ve kızları 17 yaşındaki Kadriye Polat’ın oturduğu eve sabaha karşı kimliği belirsiz 2 kişi tarafından tabancayla ateş açıldı. Başına kurşun isabet eden Kadriye Polat olay yerinde hayatını kaybederken, Mehmet ve Nesrin Polat da başlarına isabet eden kurşunlarla ağır yaralandı. Çevredeki diğer vatandaşların haber vermesiyle olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı Mehmet ve Nesrin Polat ambulansla Serik Devlet Hastanesi’ne götürüldü.
Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatırken, Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Kadriye Polat’ın cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Öte yandan, olayın kız isteme yüzünden gerçekleştiği ileri sürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.