Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalya’da Bıçaklı Kavga: 1 Ağır Yaralı

Antalya Kumluca’da iki kişi arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan kavgada, bir kişi vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakla ağır yaralandı.Alınan bilgiye göre, Kumluca Cumhuriyet Meydanı karşısında bulunan bir çay ocağında,...

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2016 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2016 11:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya Kumluca’da iki kişi arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan kavgada, bir kişi vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakla ağır yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Kumluca Cumhuriyet Meydanı karşısında bulunan bir çay ocağında, Nazım Kışmir (27) ile H.E. (20) arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu H.E, yanında bulunan bıçakla Nazım Kışmir’i göğsünden ve bacağından bıçaklayarak kaçtı.
Çevredekilerin haber vermesiyle kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, çok kan kaybeden Kışmir’i bir taksiyle Kumluca Devlet Hastanesine götürdüler. Bıçaklama olayına karışarak kaçtığı ileri sürülen H.E, ise polisin kısa çalışması sonucu yakalanarak göz altına alındı.
Kavgada çay ocağının camları da kırılırken, Kumluca Devlet Hastanesine yapılan ilk müdahalenin ardından ameliyata alınan Kışmir’in hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.