Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalya’da 7 istihbaratçı jandarma tutuklandı

Darbe girişimi soruşturması kapsamında adliyeye çıkartılan Antalya İl Jandarma İstihbarat Komutanı Binbaşı Murat A.’nın da aralarında bulunduğu 7 asker tutuklandı.Antalya’da darbe girişimi soruşturması kapsamında Antalya Emniyet Müdürlüğü...

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2016 16:48
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2016 16:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Darbe girişimi soruşturması kapsamında adliyeye çıkartılan Antalya İl Jandarma İstihbarat Komutanı Binbaşı Murat A.’nın da aralarında bulunduğu 7 asker tutuklandı.
Antalya’da darbe girişimi soruşturması kapsamında Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri tarafından gözaltına alınan İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Komutanı Binbaşı Murat A. ve 6 subay ile astsubay, bugün sabah saatlerinde adliyeye sevk edilmişti. İstihbarat Komutanı Binbaşı Murat A. ile 6 asker, çıkartıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.
Gazipaşa Havalimanı Şube Müdürü gözaltında
Öte yandan, Antalya’da FETÖ soruşturması kapsamında geçtiğimiz hafta görevden alınan ve kaçtığı İstanbul’da yakalanan Antalya Emniyet Müdürlüğü Gazipaşa Havalimanı Şube Müdürü Nurullah Güler’in de arasında bulunduğu 25 emniyet personeli ile 14 gazetecinin sorgusu devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.