Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalya’da 2’si Rus Uyruklu 5’i Suriyeli 7 İşid Şüphelisi Adliyeye Sevk Edildi

Antalya’da terör örgütü IŞİD’e yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 2’si Rus uyruklu 5’i Suriyeli İŞİD şüphelisi 7 kişi adliyeye sevk edildi.Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şubesi ekipleri, Muratpaşa...

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2016 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2016 11:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’da terör örgütü IŞİD’e yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 2’si Rus uyruklu 5’i Suriyeli İŞİD şüphelisi 7 kişi adliyeye sevk edildi.
Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şubesi ekipleri, Muratpaşa ve Kepez ilçelerinde terör örgütü üyesi oldukları iddia edilen kişilerin adreslerine eş zamanlı operasyon düzenlemiş ve operasyonda 7 kişi gözaltına alınmıştı. Bir süredir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri tarafından teknik ve fiziki takipte olan 7 şüphelinin terör örgütü üyesi olmak ve bu yönde faaliyetlerde bulundukları iddia edildi. Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ndeki (TEM) işlemleri tamamlanan ve gözaltı süreleri dolan 2’si Rus uyruklu 5’i Suriyeli 7 kişi geniş güvenlik önlemleri arasında adliyeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.