Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalya’da 2 Aile Arasında Küfür Kavgası

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde iki aile arasında küfür yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada olaya müdahale etmek isteyen bir polis memuru kafasından yaralandı.Olay, Muratpaşa ilçesi Yeşildere Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya...

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2016 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2016 14:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’da 2 Aile Arasında Küfür Kavgası
Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde iki aile arasında küfür yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada olaya müdahale etmek isteyen bir polis memuru kafasından yaralandı.
Olay, Muratpaşa ilçesi Yeşildere Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, İ.P ile H.U küfür yüzünden birbiriyle kavga etmeye başladı. Kavgayı gören aileler de olaya dahil olunca kavga büyüdü. İki aile birbirlerine taş, sopa, kesici aletlerle saldırmaya başladı.
Kavga sırasında bir kişi eline aldığı tüfekle havaya 2 el ateş açtı. Olayı gören mahalle sakinleri ise durumu hemen polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekiplerine de taş ve sopalarla saldıran aile bireyleri bir polis memurunu kafasından yaraladı.
Yaralanan polis memuru çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılırken, herhangi bir hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kavgaya karışan aileler, polis ekiplerinin müdahalesinin ardından gözaltına alınarak Meydan Polis Merkezi’ne götürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.