Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalya Emniyeti’nden Şehirlerarası Otobüs Terminalinde Hanutçulukla Mücadele Toplantısı

Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri Şehirlerarası Otobüs Terminali Toplantı Salonunda “Hanutçuluk İle Etkin Mücadele” toplantısı gerçekleştirdi.Antalya Emniyet Müdürlüğü Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, SGK İl Müdürlüğü,...

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2017 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2017 10:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya Emniyeti’nden Şehirlerarası Otobüs Terminalinde Hanutçulukla Mücadele Toplantısı

Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri Şehirlerarası Otobüs Terminali Toplantı Salonunda “Hanutçuluk İle Etkin Mücadele” toplantısı gerçekleştirdi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, SGK İl Müdürlüğü, Ulaştırma Bölge Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi ve ilgili kurum/şirket/firma yetkililerinin üst düzey katılımıyla “Hanutçuluk İle Etkin Mücadele” toplantısı gerçekleştirdi. Şehirlerarası Otobüs Terminalinde bazı otobüs firmalarının müşteri kazanmak ve satış yapmak amacıyla, hanutculuk diye tabir edilen yöntemleri kullandığı, daha önceki tarihlerde yapılan denetim ve kontrollerde tespit edilmiş ve 2017 yılı içerisinde 421 kişiye 45 bin 889 TL “İdari Yaptırım (Para) Cezaları” uygulanmıştı.

Yapılan denetim ve kontrollerde hanutculuk yapan şahısların bu yönteme devam ettiği ve mevcut yaptırımların yeterli olmaması üzerine ilgili şirketlerin/firmaların ve kurum yetkililerinin daha detaylı bilgilendirilmesi, uygulanacak olan yaptırımlar hakkında bilgi verilmesi amacıyla bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda şehirlerarası otobüs terminalinde faaliyet gösteren firma/şirket yetkililerine ilgili mevzuatlar ve denetimler hakkında gerekli bilgilendirmeler yapılırken, Sosyal Güvenlik Kurumu, Ulaştırma Bölge Müdürlüğü yetkilileri tarafından uygulanacak cezai yaptırımlar izah edildi. Belediye görevlileri ise yapılacak denetim ve kontrolleri detaylı olarak anlatırken, Emniyet ekipleri güvenlik, asayiş, meydana gelen olaylar ve yapılacak çalışmalar, hanutçulara karşı uygulanacak tedbirleri ayrıntılı olarak belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.