Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Annesinin Elinden Yola Fırlayan Çocuk, Kazaya Neden Oldu: 1 Yaralı

Sakarya’nın Erenler ilçesinde annesinin elinden bir anda kurtularak yola atlayan çocuk, hafif ticari araç ile otomobilin çarpışmasına neden oldu. Kazada 1 kişi yaralandı.Kaza, dün saat 18.30 sıralarında Sakarbaba Caddesi üzerinde meydana geldi....

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2016 09:59
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2016 09:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sakarya’nın Erenler ilçesinde annesinin elinden bir anda kurtularak yola atlayan çocuk, hafif ticari araç ile otomobilin çarpışmasına neden oldu. Kazada 1 kişi yaralandı.
Kaza, dün saat 18.30 sıralarında Sakarbaba Caddesi üzerinde meydana geldi. Bosna Caddesi istikametine ilerleyen Vahit B. idaresindeki 54 BJ 484 plakalı hafif ticari araç, Hacıoğlu kavşağı civarında, kaldırımda yürürken annesinin elinden kurtularak yola fırlayan bir çocuğa çarpmamak için durdu. Bu sırada arkadan gelen ve önündeki aracın durduğunu fark etmeyerek bir otobüsü sollamaya çalışan Burak U. idaresindeki 54 B 6754 plakalı otomobil, hafif ticari araca çarptı. Kaza nedeniyle otomobil sürücüsü Burak U.,elinden ve başından hafif şekilde yaralandı.
Yaralı sürücü olay yerine gelen ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazaya neden olduğu iddia edilen çocuk ve annesinin kazayı görünce olay yerinden hızla uzaklaştığı iddia edilirken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.