Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Annesinin Başını Keserek Öldüren Zanlı Adliyeye Sevk Edildi

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde 75 yaşındaki annesinin başını keserek öldüren şahıs adliyeye sevk edildi. Taziye evinin hemen yanında bulunan polis merkezinden geniş güvenlik önlemleri altında çıkartılan E.B. isimli şahsa taziye evine...

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2016 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2016 11:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Annesinin Başını Keserek Öldüren Zanlı Adliyeye Sevk Edildi
Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde 75 yaşındaki annesinin başını keserek öldüren şahıs adliyeye sevk edildi. Taziye evinin hemen yanında bulunan polis merkezinden geniş güvenlik önlemleri altında çıkartılan E.B. isimli şahsa taziye evine gelen vatandaşlar tepki gösterdi.
Olay, dün saat 15.00 sıralarında Karamürsel ilçesi 4 Temmuz Mahallesi’nde meydana gelmişti. İddiaya göre, psikolojik sıkıntıları sebebiyle tedavi gören E.B., bir süre önce ağabeyini bıçaklayarak yaralamış ve dün bu nedenle mahkemede hakim karşısına çıkmıştı. Daha sonra eve gelen zanlı, bu mesele yüzünden tartıştığı annesi Hatice Öztürk’ün başını keserek öldürmüştü. Evlerinin hemen yanında bulunan Karamürsel Polis Merkezi’ne giderek teslim olan zanlı E.B., bugün ilk olarak sağlık kontrolü için hastaneye sevk edildi. Zanlı polis merkezinden çıkarken evlerine taziyeye gelen vatandaşlar E.B.’ye tepki gösterdiler. Polis aracına bindirilen zanlının üzerine yürüyen vatandaşları polis ekipleri güçlükle engelledi. Zanlı hastaneye götürüldükten sonra adliyeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.