Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Annesini Öldüren Genç Kız Cinayeti Soğukkanlılıkla Anlattı:

Kayseri’nin Tomarza ilçesinde kendisine el işi yapmadığı için kızan 66 yaşındaki annesini öldüren 24 yaşındaki Ş.T., mahkemede cinayet anını soğukkanlılıkla anlattı.Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davaya Nevşehir Kapalı...

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2016 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2016 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayseri’nin Tomarza ilçesinde kendisine el işi yapmadığı için kızan 66 yaşındaki annesini öldüren 24 yaşındaki Ş.T., mahkemede cinayet anını soğukkanlılıkla anlattı.
Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davaya Nevşehir Kapalı Cezaevi’nde tutuklu bulunan Ş.T. Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile hazır bulundu.
Mahkemede sorgu ve savunmasında suçunu itiraf eden genç kız Ş.T., "Annem ile sürekli tartışıyorduk. Olay günü de bana sopayla vurdu. Ben de sinirlendim, mutfaktan aldığım bıçakla annemi sırtından iki kez bıçakladım. Evden dışarı kaçınca bağırmasın diye peşinden koştum. 80-100 metre kovalamaca sonrası dışarıda da üç kez bıçakladıktan sonra bıçağı bahçeye attım. Eve döndüm, çok pişmanım" diye konuştu.
Mahkeme heyeti, sanığın cezai ehliyetinin olup olmadığının tespiti için raporun beklenmesine ve tutukluluk halinin devamına karar verdi.
OLAY
9 Ocak’ta Tomarza ilçesine bağlı Güzelsu Mahallesi’nde yaşayan Durdu T. (66) ile kızı Ş.T. (24) arasında tartışma çıktı. İddiaya göre, kavgaya dönüşen olayda Ş.T., annesini sırtından bıçakladı. Evden dışarı çıkarak yardım isteyen Durdu T.’yi kızı tekrar bıçakladı, talihsiz kadın yere yığıldı. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Durdu T.’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Durdu T.’nin cesedi, Tomarza Yaşar Karayel Devlet Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Genç kız ise tutuklandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.