Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Annesine kredi çekti, katledildi!

Antalya’da yaşayan Osman Kızılçelik’in eşini annesine vermek üzere bankadan 4 bin lira kredi çektiği için boğduğu öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2016 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2016 11:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Annesine kredi çekti, katledildi!
Sabah gazetesinin haberine göre, Antalya'da 5 Nisan gecesi düğün dönüşü tartıştığı eşi Fatma Kızılçelik'i boğarak öldürdükten sonra kaçan Osman Kızılçelik hakkında müebbet hapis istemiyle dava açıldı. 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen iddianamede cinayetin nasıl işlendiğine ayrıntılı olarak yer verildi.

Kızılçelik çiftinin uzun süredir şiddetli geçimsizlik yaşadığı belirtilen iddianamede, son olarak cinayet gecesinde düğün dönüşü evde Fatma Kızılçelik'in annesi Selma Taşkıran'a 4 bin lira kredi çektiği için tartıştıkları anlatıldı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüştüğü ve Osman Kızılçelik'in eşi Fatma Kızılçelik'i boğarak öldürdüğü ifade edilen iddianamede, zanlı kocanın cinayetten önce 3 yaşındaki kızları Beren Su'yu da kayınvalidesi Selma Taşkıran'a bıraktığına yer verildi. İddianamede ayrıca Osman Kızılçelik'in ifadesinde de bahsettiği, eşinin cinsel hastalığından dolayı birlikte olmadıkları ve karı koca ilişkisi yaşamadıkları iddiası da yer aldı. Müebbet hapsi istenen Osman Kızılçelik'in yargılanmasına, önümüzdeki hafta Antalya 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlanacak.


CESEDİNİ KARDEŞİ BULDU

Antalya'da bir mağazada tezgâhtar olarak çalışan bir çocuk annesi Fatma Kızılçelik işe gitmeyince iş arkadaşları telefonla aramış, ulaşamayınca da annesi Selma Taşkıran'a haber vermişti Torunu Beren Su'ya bakıcılık yaptığı için kızının evinin anahtarını alan Selma Taşkıran, anahtarı verdiği oğlu Ahmet Taşkıran'ı ablasına bakmaya göndermişti. Eve giren ortaokul öğrencisi Ahmet Taşkıran, yatak odasında ablasının cesediyle karşılaşınca durum polise bildirilmişti. Genç kadının boğazında morluklar bulunduğunu ve olayda hırsızlık süsü verildiğini gören polis ekipleri, kapıda herhangi bir zorlama bulunmadığını tespit edince, ehliyet kursunda bulunan eşi Osman Kızılçelik'i (28) gözaltına almıştı. Zanlı koca sorgulamasında suçunu itiraf etmişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.