Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Annesi tüfekle fotoğraf çektirirken vurulan çocuk toprağa verildi

Kayseri’de eşinden ayrı yaşayan ve aldığı tehditler sonrasında korunmak için ağabeyinin aldığı tüfekle fotoğraf çektiren Zümrüt K.’nın kaza ile vurduğu 2 yaşındaki oğlu Özgür K. toprağa verildi.Dün akşam Melikgazi ilçesine...

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2016 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2016 15:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayseri’de eşinden ayrı yaşayan ve aldığı tehditler sonrasında korunmak için ağabeyinin aldığı tüfekle fotoğraf çektiren Zümrüt K.’nın kaza ile vurduğu 2 yaşındaki oğlu Özgür K. toprağa verildi.
Dün akşam Melikgazi ilçesine bağlı Yıldırım Beyazıd Mahallesi Barış Sokak’ta meydana gelen olayda, iddiaya göre 36 yaşındaki Zümrüt K., ayı yaşadığı eşinden tehdit aldığı için ağabeyinin kendisine aldığı tüfekle fotoğraf çektirmek isterken tüfeğin ateş alması sonucu oğlu 2 yaşındaki Özgür’ü sol karın boşluğundan vurarak yaraladı. Hastaneye kaldırılan talihsiz çocuk, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Anne Zümrüt K. ise Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Hayatını kaybeden küçük çocuk için Hunat Camii’nde bugün öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Namaza küçük çocuğun ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı. Özgür K.’nın cenazesi, kılınan namazın ardından Argıncık Mezarlığı’na defnedildi. Anne Zümrüt K. ise sağlık kontrolünün ardından mahkemeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.