Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Annenin feryadı yürek dağladı

İzmir'in Dikili ilçesi Yaylayurt Mahallesi'nde yaşayan 13 yaşındaki bir kız çocuğunun, sabah yatağında uyurken kaçırıldığı iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2016 19:46
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2016 19:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Annenin feryadı yürek dağladı
İzmir'in Dikili ilçesine bağlı Yaylayurt Mahallesi'nde meydana geldiği iddia edilen olayda, 13 yaşındaki Melis'i yatağında uyurken bırakıp tarlaya gittiklerini ifade eden baba Sefa Güven ve anne Güldal Güven, büyük kızlarından gelen telefonla kızları Melis’in kaybolduğunu öğrendi. Kızlarının birileri tarafından kaçırıldığını iddia eden anne-baba, jandarmaya ve savcılığa başvurduklarını fakat 10 gündür kızları hakkında bir bilgi alamadıklarını ifade etti.

Kızı kaybolan anne: Kızımı yatağından kaçırdılar
Çandarlı Mehmet Dilsiz İlköğretim Okulu’ndan mezun olan 13 yaşındaki Melis Güven, 26 Haziran Pazar günü sabah yatağında uyurken anne Güldal ve baba Sefa Güven tarlaya çalışmaya gitti. Saat 09.00 sıralarında Melis'in ablası eve uğradığında kardeşini evde göremedi ve hemen ailesine telefon etti. Melis’in evde olmadığı ve hiçbir yerde bulunamadığının söylenmesi üzere eve gelen aile de çevredeki tüm aramalara rağmen Melis’i bulamadı.

"KIZIM DAHA KÜÇÜCÜK..."

Bazı görgü tanıklarına göre evlerinin civarında bir taksinin dolaştığını öğrenen aile, Melis'i birilerinin kaçırdığından şüphelendi. Kızından haber alamayan anne Güldal Güven, "Kızım daha evlenecek, yuva kuracak yaşta biri değil. Daha o küçücük bir çocuk. Yemeğini dahi ben yediriyor, giyimine ben yardım ediyordum. 9 gündür kendisinden hiçbir haber alamıyoruz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.