Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anne ve kız kardeşinin kaldığı evi ateşe verdi; 2 ölü 1 ağır yaralı

Afyonkarahisar’da, alkol aldığı iddia edilen bir şahıs annesi ve kız kardeşinin kaldığı evi benzin dökerek ateşe verdi. Çıkan yangında anne ve kız kardeş hayatını kaybederken, şüpheli şahıs ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.Korkunç...

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2016 03:35
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2016 03:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Anne ve kız kardeşinin kaldığı evi ateşe verdi; 2 ölü 1 ağır yaralı
Afyonkarahisar’da, alkol aldığı iddia edilen bir şahıs annesi ve kız kardeşinin kaldığı evi benzin dökerek ateşe verdi. Çıkan yangında anne ve kız kardeş hayatını kaybederken, şüpheli şahıs ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Korkunç olay, Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesi Kevser Mahallesi, Karacaören Caddesi’nde meydana geldi. İddialara göre alkol alan A.H. (37) isimli şahıs gece geç saatlerde anne ve kız kardeşinin oturduğu eve geldi. Çevre sakinlerinin iddialarına göre A.H.’nin yanında getirdiği benzini ailesinin evine dökerek yangın çıkardığı öne sürüldü. Evde dumanların yükseldiğini gören çevre sakinlerinin haber vermesi ile olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve 112 Acil Servis ekibi geldi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler yangına müdahale ederken, yaklaşık yarım saatlik müdahalenin ardından yangın kontrol altına alındı.
“Anne, kızın cansız bedenleri banyoda yanmış halde bulundu”
Yangın söndürüldükten sonra evin içerisine giren ekipler korkunç manzara ile karşılaşırken, ekipler anne Pembe Hopyılmaz (61) ve kızı Ayşel Hopayılmaz’ın (32) yanmış cesetleri ile karşılaştılar. Anne ve kızın yangından kurtulmak için banyoya sığındıkları, ancak bundan başarılı olmayarak yanarak hayatlarını kaybettikleri belirtildi.
“Ailesinin oturduğu evi ateşe verdiği öne sürülen şahsın vücudunun yüzde 45’i yandı”
Ailesinin evini ateşe verdiği öne sürülen A.H.’nin ise üzerinde alev alan elbise ve ayakkabılarını evin bahçesinde çıkararak komşularının evine sığındığı kaydedildi. Komşularının haber vermesi üzerine bölgeye gelen 112 Acil Servis ekipleri A.H.’yi Sandıklı ilçe Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. A.H. burada vücudunun yaklaşık yüzde 45’nin yanık olduğunun tespit edilmesinin ardından Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Ayrıca, yapılan müdahale sırasında A.H.’nin yüksek promilde alkollü olduğunun da belirlendiği öğrenildi.
“Polis ve itfaiye yangının kesin çıkış nedenini bulmak için geniş çaplı soruşturma başlattı”
Yangında ağır yaralanarak feci şekilde hayatlarını kaybeden Pembe Hopyılmaz ve kızı Ayşel Hopayılmaz’ın cenazeleri yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Sandıklı Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, polis ve itfaiye ekipleri tarafından yangının kesin çıkış nedeninin belirlenmesi için geniş çaplı soruşturma başlatıldığı bildirildi.
Görgü tanıkların ifadelerinden yola çıkan polis ekiplerinin A.H.’nin yangını yanında getirdiği benzinle ile çıkardığı yönündeki iddiaları çok yönlü olarak araştırdıkları belirtildi. (GD)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.