Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anne ve dayı, fuhuş yaptırmaktan tutuklandı

Samsun’da kendi kızlarına para karşılığı fuhuş yaptırdığı iddia edilen anne ve erkek kardeşi tutuklandı.Olay, İlkadım ilçesi Anadolu Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, polis iki kez evlenip boşandığı bildirilen 42 yaşındaki...

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2016 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2016 12:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsun’da kendi kızlarına para karşılığı fuhuş yaptırdığı iddia edilen anne ve erkek kardeşi tutuklandı.
Olay, İlkadım ilçesi Anadolu Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, polis iki kez evlenip boşandığı bildirilen 42 yaşındaki anne G.B.’nin öz kızları 22 yaşındaki N.Ö. ile 17 yaşındaki M.T.’ye, bir ilçe belediyesinde temizlik işçisi olarak çalışan erkek kardeşi T.B. aracılığıyla para karşılığı fuhuş yaptırdıklarını belirledi. Müşteri kılığına girerek şüphelilerin yanına giden sivil ekipler genç kızlarla birlikte olmak için para karşılığı anlaşma sağladı. Eve giren polisler daha sonra kimliklerini açıklayıp anne G.B. ve kızların dayısı T.B.’yi ’fuhuş yaptırmak, fuhuş için yer temin etmek ve fuhşa aracı olmak’ suçlarından gözaltına aldı.
İl Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemleri tamamlanan anne G.B. ve kardeşi T.B. Samsun Adliyesinde çıkarıldıkları mahkemece tutuklandılar.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.