Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anne ve babasını rehin alıp, evde yangın çıkardı

KONYA’DA MADDE BAĞIMLISI OLDUĞU İDDİA EDİLEN BİR KİŞİ AİLESİYLE ÇIKAN TARTIŞMA SONRASI ANNE VE BABASINI REHİN ALAN ŞAHIS POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN GÖZALTINA ALINDI

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2020 04:19
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2020 04:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Anne ve babasını rehin alıp, evde yangın çıkardı

Konya’da bir kişi, ailesiyle tartıştıktan sonrası anne ve babasını rehin alarak evde yangın çıkardı. Havaya rastgele ateş açan şahıs, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olay, saat 21.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Aydoğdu Mahallesi Nakkaş Nigari Sokaktaki bir apartmanın ikinci katında meydana geldi. Madde bağımlısı olduğu iddia edilen Y.Y., anne ve babasıyla evde tartışmaya başladı. Daha sonra anne ve babasını rehin alan Y.Y. evde yangın çıkardı, elindeki tabancayla balkondan rastgele ateş açtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Apartmana giren polis ekipleri, Y.Y’ye müdahale ederek gözaltına aldı. Evin odasındaki yangın ise itfaiye tarafından söndürüldü. Rehin alınan anne ve baba sağlık ekipleri tarafından kontrol amaçlı Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.