Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anne Ve Ablasını Öldüren Zanlı Yakalandı

Adana’da babasıyla birlikte anne ve ablasını öldürmekten aranan bir kişi, polisin operasyonu sonrası lüks bir otomobilde yakalandı.Edinilen bilgiye göre, 16 Mart 2015 tarihinde Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunun Adana istikametinde seyir...

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2016 09:24
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2016 09:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da babasıyla birlikte anne ve ablasını öldürmekten aranan bir kişi, polisin operasyonu sonrası lüks bir otomobilde yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, 16 Mart 2015 tarihinde Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunun Adana istikametinde seyir halinde bulunan bir sürücü, sabah saatlerinde otoyol kenarında iki kadının kanlar içinde yerde yattığını görünce 155’i arayıp ihbarda bulundu. Polis, sağlık ekipleriyle birlikte olay yerine gitti. Sağlık ekiplerinin kontrol ettikleri kadınların hayatlarını kaybettiği belirlendi. Yapılan incelemede kadının birinin başından diğerinin ise bacağı ve göğsünden vurularak öldürüldüğü anlaşıldı. İki kadının üzerinden kimlik çıkmayınca polis ölen kadınların parmak izini aldı. Bu arada, savcılık izniyle polis, kadınların üzerinde ve çantalarında arama yaptı. Yapılan aramada kadınlardan yaşlı olanın çantasından bir oto kiralama şirketine ait kartvizit çıktı. Oto kiralama şirketine giden polis, şirketin ortaklarından A.K.’ye cesetleri gösterdi. A.K. cesetlerin iş ortağı Hüseyin B.’nin ayrıldığı eşi Semire Balık (47) ile kızı Ayşe Işık’a (23) olduğunu söyledi. A.K., iş ortağının da 2 gündür oğlu Abdullah B. (21) ile kayıp olduğunu ifade etti.
Polis yaptığı araştırmada anne ve kızın baba ile oğul tarafından öldürüldüğünü saptadı. Polis o günden sonra kaçan baba ile oğlu yakalamak için çok sayıda operasyon yaptı. Dün de Abdullah B.’nin lüks bir otomobil ile otoyoldan çıkıp D-400’e doğru hareket ettiği ihbarını alan polis harekete geçti. Polis kısa süren bir kovalamacının ardından anne ve abla katili Abdullah B.’yi yakaladı. Zanlı emniyete getirilerek sorguya alındı. Zanlının anne ve ablasını babasının öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Polis, şimdi babayı her yerde arıyor. Cinayetin ise Semire Balık’ın ailesi boşanmadan sonra yaşanan mal paylaşımında Semire Balık’a yüklü miktarda miras kaldığı bunu vermemek için baba oğlun yaptığı ileri sürülürken, Hüseyin B.’nin yakınlarının ise cinayetin namus meselesi yüzünden işlendiğini iddia ettiği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.