Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anne-oğul Cinayetine Antalya’da 3 Gözaltı

İzmir’in Çiğli ilçesinde, anne oğlun park halindeki arabanın içerisinde öldürülmesiyle ilgili Antalya’da 3 kişi gözaltına alındı. Antalya’nın Kaş ilçesinde gözaltına alınanların arasında, cinayeti işlediği düşünülen firari...

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2016 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2016 10:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’in Çiğli ilçesinde, anne oğlun park halindeki arabanın içerisinde öldürülmesiyle ilgili Antalya’da 3 kişi gözaltına alındı. Antalya’nın Kaş ilçesinde gözaltına alınanların arasında, cinayeti işlediği düşünülen firari damadın, cezaevindeki arkadaşının oğlunun da yer aldığı öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre, Kaş Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler akşam saatlerinde Kınık Mahallesi’ndeki bir eve operasyon düzenledi. Evde bulunan 3 kişiyi gözaltına alan ekipler, Emine ve oğlu Harun Uysal cinayetinde geçen 07 BLY 60 plakalı araca da el koydu. Cinayete yardım ve yataklık ettiği iddia edilen şüphelilerden T. K, H. K. ve Ü. K. gözaltına alındı.
Aralarında, cinayet şüphelisi firari damadın, cezaevi arkadaşının oğlu T. K.’nın da yer aldığı 3 kişi, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.