Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ankara’da Terör Saldırısını Gerçekleştiren Teröristler Gaziosmanpaşa Mahallesinde Bir Evde Kalmış

Ankara’daki terör saldırısını gerçekleştiren Seher Çağla Demir ve Özgür Ünsal’ın Gaziosmanpaşa semtinde bir evde kaldığı ve o evde daha önce Suriyelilerin kaldığı belirlendi.Ankara’da yaşanan terör saldırısını gerçekleştiren...

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2016 12:45
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2016 12:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara’daki terör saldırısını gerçekleştiren Seher Çağla Demir ve Özgür Ünsal’ın Gaziosmanpaşa semtinde bir evde kaldığı ve o evde daha önce Suriyelilerin kaldığı belirlendi.
Ankara’da yaşanan terör saldırısını gerçekleştiren iki teröristin Gaziosmanpaşa’daki bir daireyi saldırıdan 15 gün önce tuttukları belirlendi. Zanlıların 500 TL değerindeki evi bin 400 TL’ye kiraladıkları anlaşıldı. Boyabat sokağında bulunan dairede daha önce Suriyeli vatandaşların kaldığı, terörist Seher Çağla Demir ve Özgür Ünsal’ın daireyi tutmadan 5 gün önce Suriyelilerin evden çıktığı kaydedildi. Mahalle sakinleri, terör saldırısını gerçekleştiren Seher Çağla Demir ve Özgür Ünsal’ın dikkat çekmediklerini, bahçe kapısından eve giriş çıkış yaptıklarını ifade etti. Ayrıca, beyaz renkli BMW marka bir araç ile sürekli bir yere gidip geldikleri, arabayı garaja park ettikten sonra da bahçeden eve girdikleri belirtildi. Seher Çağla Demir’in, saldırı günü bahçede bulunan temizlik malzemeleri ile evden demir ve tahta parçasını temizleyerek çöpe attığı da mahalle sakinlerinin iddiası arasında yer aldı. Terörist Demir ve Ünsal’ın, mahalledeki esnaftan alışveriş yaptıkları, Ünsal’ın mahalle berberinde tıraş olduğu ve terzi de pantolon paçası yaptırdığı iddia edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.