Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ankara’da şüpheli çanta paniği

Başkent’te bir caminin duvarına bırakılan şüpheli çanta polisi alarma geçirdi. Bomba imha uzmanının kontrol ettiği çantadan çok sayıda hikaye kitabı çıktı.Edinilen bilgiye göre, Mamak ilçesi Karaağaç Mahallesi 242. Sokak’taki Kavakdibi...

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2016 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2016 15:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkent’te bir caminin duvarına bırakılan şüpheli çanta polisi alarma geçirdi. Bomba imha uzmanının kontrol ettiği çantadan çok sayıda hikaye kitabı çıktı.
Edinilen bilgiye göre, Mamak ilçesi Karaağaç Mahallesi 242. Sokak’taki Kavakdibi Özler Camii’nin duvarına bırakılan şüpheli çanta paniğe neden oldu. Çantayı fark eden vatandaşlar durumu polise haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis, çevre güvenliğini alarak çantanın bulunduğu alana emniyet şeridi çekti. Vinç aracılığıyla 242. Cadde’ye giriş çıkışları kapatan polis, olay yerine bomba imha uzmanlarını çağırdı. Özel kıyafetini giyen bomba imha uzmanı şüpheli çantayı inceledi. Kontrollerin ardından açılan çantanın içinden çok sayıda hikaye kitabı çıktı. Olumsuz bir durum olmadığı anlaşılınca sokak yeniden yaya ve araç trafiğine açıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.