Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ankara’da Kanalizasyon Çalışması Sırasında Göçük

Ankara’nın Kazan ilçesinde, kanalizasyon çalışması sırasında meydana gelen göçükte 1 işçi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Atatürk Mahallesi Hasan Tahsin Caddesi’nde yapımı devam eden bir inşaata kanalizasyon bağlantısı yapmak için...

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2015 17:31
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2015 17:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara’nın Kazan ilçesinde, kanalizasyon çalışması sırasında meydana gelen göçükte 1 işçi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Atatürk Mahallesi Hasan Tahsin Caddesi’nde yapımı devam eden bir inşaata kanalizasyon bağlantısı yapmak için yolda yaklaşık 4 metre derinliğinde kazılan kanalda, göçük meydana geldi. O sırada kanalda çalışmakta olan işçi Şahin Temel’in (65) üzerine toprak göçtü. Göçük altında kalan Temel, iş makinesi yardımıyla itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından güçlükle kurtarıldı ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Yaralı işçinin 112 ambulansına bindirilmesi sırasında görevli hemşire, işçinin çamurlu çizmelerinin çıkartılmasını istedi ancak polis memurlarından birisi işçinin ayağında kırık olabileceğini hatırlatması üzerine çizmeler çıkartılmadı.
Yaralı işçi önce ambulansla Kazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi’ne, ardından Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.