Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ankara’da Bir Yayayı Çarparak Öldüren Sürücü Kısa Süre Sonra Polise Teslim Oldu

Ankara’da karşı kaldırıma geçmek isteyen yayaya çarparak ölümüne sebep olan sürücü, kaza yerinden uzaklaştıktan kısa bir süre sonra, başka bir noktada polislere teslim oldu.Kaza, saat 22.30’da Pursaklar ilçesindeki Protokol Yolu Gümüşköy...

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2015 00:19
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2015 00:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara’da karşı kaldırıma geçmek isteyen yayaya çarparak ölümüne sebep olan sürücü, kaza yerinden uzaklaştıktan kısa bir süre sonra, başka bir noktada polislere teslim oldu.
Kaza, saat 22.30’da Pursaklar ilçesindeki Protokol Yolu Gümüşköy Üst Geçidi yakınında meydana geldi. Yaya Hasan Ender Doğan (67), cadde üzerinde karşı kaldırıma geçmek istedi. İddiaya göre, yaklaşık 20 metre yakınındaki üst geçidi kullanmayıp, cadde üzerinden karşıya geçmek isteyen Doğan’a, Muhsin Oğuzhan Yurtoğlu idaresindeki 06 FB 4697 plakalı otomobil çarptı.
Doğan, çarpmanın etkisiyle yere düştü. Sürücü Yurtoğlu ise, kaza yerinden uzaklaştı. Çevredeki vatandaşlar, kazayı sağlık ve polis ekiplerine ihbar etti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Doğan’ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Polis ekipleri de kaçan sürücü Yurtoğlu’nu arama çalışması başlattı. Sürücü Yurtoğlu’nun kısa süre sonra başka bir noktadaki polis ekiplerine teslim olduğu öğrenildi.
KAZA BAŞBAKAN DAVUTOĞLU’NUN GEÇİŞ GÜZERGAHINDA OLDU
Yaşanan kaza Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun geçiş güzergahında gerçekleşti. Başbakan Davutoğlu, Kahramanmaraş’tan Ankara Esenboğa Havalimanı’na indikten sonra şehir merkezine gelmek için kazanın gerçekleştiği yolun karşı şeridinden geçti.
Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.