Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ankara Üniversitesi’nde Tacizci Gence Kadın Dayağı

Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi’nde kız öğrencileri taciz ettiği iddia edilen kişi, okul bahçesinde etrafını saran kız öğrencilerin hışmına uğradı.Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi’nin (DTCF)...

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2016 16:56
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2016 16:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi’nde kız öğrencileri taciz ettiği iddia edilen kişi, okul bahçesinde etrafını saran kız öğrencilerin hışmına uğradı.
Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi’nin (DTCF) bahçesinde oturan E.Ç. isimli bir öğrenci, kız öğrencileri taciz ettiği gerekçesiyle aynı okulda eğitim gören kız öğrencilerden meydan dayağı yedi. Aldığı tekme ve tokat darbeleriyle neye uğradığını şaşıran gencin dayak yediği anları diğer öğrenciler cep telefonu kamerasıyla kayda aldı. Tacizci olduğu öne sürülen öğrenciyi öfkeli kız öğrencilerin hışmından özel güvenlik görevlileri kurtardı. Eli yüzü kanlar içinde kalan gencin "Kime ne yaptım lan, söyleyin" demesi üzerine bir kız öğrenci, "Attığın tehdit mesajları halen duruyor" karşılığını verdi. Başka bir kız öğrenci ise, "Örnek olsun, kimse kadınları katil edemez" diye bağırdı.
Tacizci olduğu iddia edilen genç, özel güvenlik görevlileri tarafından okul bahçesinden uzaklaştırıldı. Bu sırada kız öğrenciler, "Yaşasın kadın dayanışması" şeklinde slogan attı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.