Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ankara Garı’nda Bomba Alarmı

Ankara Gar’ında bulunan bekleme salonlarından birinde, bankın altına bırakılan çanta, polisi alarma geçidi.Olay, saat 21.00 sıralarında Ankara Gar’ında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; garın güvenlik görevlileri, uzun süredir bir...

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2015 07:19
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2015 07:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara Garı’nda Bomba Alarmı
Ankara Gar’ında bulunan bekleme salonlarından birinde, bankın altına bırakılan çanta, polisi alarma geçidi.
Olay, saat 21.00 sıralarında Ankara Gar’ında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; garın güvenlik görevlileri, uzun süredir bir bankın altında duran çantayı fark etti. Bekleme salonunu boşaltan görevliler, polis ekiplerine haber verdi.
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler, uzaktan yaptıkları incelemenin ardından bomba imha uzmanlarını olay yerine çağırdı. Bomba imha uzmanı özel kıyafetlerini giydiği sırada, polis ekipleri de garda bulunan insanları hızlı bir şekilde dışarı çıkardı. Trenden inen yolcular, polis ekipleri tarafından uyarılarak acil bir şekilde garı boşaltmaları istendi. Uzman ekipler, garın tamamen boşaldığından emin olduktan sonra şüpheli pakete fünye yerleştirdi. Büyük bir gürültüyle patlatılan şüpheli paket, bekleme salonunun camlarını kırılmasına ve salonda bulunan bir televizyonun camının çatlamasına neden oldu. Patlatmanın ardından ekiplerin incelemesi sonrası, şüpheli paketten, bir yolcu tarafından unutulduğu öğrenilen düdüklü tencere çıktı. Patlatmanın etkisiyle etrafa saçılan cam kırıkları gar temizlik görevlileri tarafından temizlenirken, yolcuların giriş çıkışlarına da tekrar eski haline döndü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.