Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Animasyoncuyu Öldüren Garson Tutuklandı

Antalya’nın Alanya ilçesinde animasyoncu Türker Yılmaz Böyük’ü otomobil içinde bıçaklayıp öldüren garson tutuklandı.Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne dün sabaha karşı yapılan ihbarda, Cumhuriyet Mahallesi Keykubat Bulvarı üzerindeki...

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2016 18:12
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2016 18:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’nın Alanya ilçesinde animasyoncu Türker Yılmaz Böyük’ü otomobil içinde bıçaklayıp öldüren garson tutuklandı.
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne dün sabaha karşı yapılan ihbarda, Cumhuriyet Mahallesi Keykubat Bulvarı üzerindeki bir akaryakıt istasyonunun duvarına çarpmış bir araç olduğu bildirildi. Olay yerine giden polis, 46 FL 607 plakalı otomobilin sürücüsü 29 yaşındaki Türker Yılmaz Böyük’ü yaralı halde buldu. Boynunda, göğsünde ve sırtında 4 bıçak yarası olduğu tespit edilen Böyük, ambulansla götürüldüğü Başkent Üniversitesi Alanya Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Polis, bıçaklandıktan sonra otomobiliyle kaçmak isterken Böyük’ün kaza yaptığını belirledi. Polis ekipleri, Böyük’ün son görüştüğü kişinin H.H.G. olduğunu tespit etti. Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri, 29 yaşındaki H.H.G.yi çalıştığı otelde yakaladı.
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğinde ifadesi alınan cinayet zanlısı H.H.G., Animasyoncu Türker Yılmaz Böyük ile önce gittikleri Diskoda gösteri yaptıktan sonra alkol alırken tartışmaya başladıklarını, kendisine hakaret ettiği için bıçakladığını itiraf ettiği belirtildi.
Cinayet zanlısı H.H.G. çıkartıldığı nöbetçi mahkemece cinayet suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.