Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anamur’da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

Mersin’in Anamur ilçesinde bir evde yapılan aramada 6 kilo 400 gram esrar maddesi ile 2 silah ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 kişiden 2’si tutuklandı.Mersin Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı...

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2016 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2016 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mersin’in Anamur ilçesinde bir evde yapılan aramada 6 kilo 400 gram esrar maddesi ile 2 silah ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 kişiden 2’si tutuklandı.
Mersin Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Anamur ilçesi Ovabaşı Mahallesi’nde ikamet eden M.S., R.S. ve A.K. isimli şahısların uyuşturucu madde ticareti yaptığı ihbarı üzerine harekete geçti. Ekipler, savcılıktan alınan izin doğrultusunda şahısların ev ve eklentilerinden narkotik dedektör köpeğinin de katılımıyla arama yaptı. Ekipler arama sonucunda 6 kilo 400 gram esrar ile ruhsatları bulunmayan 1 tabanca ve 1 av tüfeği ele geçirdi, olayla ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı.
Jandarmada sorguları tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen M.S. ve R.S. tutuklanırken, A.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.