Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Amcasını Öldürdüğü İddia Edilen Sanık Konuştu

Bursa’da amcasını öldürdüğü iddia edilen sanık, "Ç.D.’ye doğru hamle yapınca babam beni tuttu, silah da yere doğru ateş aldı. Eğer benim silahımdan çıkan mermiyle amcam ölmüşse, cezama razıyım. Ama kasıtlı öldürmedim. O benim...

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2016 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2016 10:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Amcasını Öldürdüğü İddia Edilen Sanık Konuştu
Bursa’da amcasını öldürdüğü iddia edilen sanık, "Ç.D.’ye doğru hamle yapınca babam beni tuttu, silah da yere doğru ateş aldı. Eğer benim silahımdan çıkan mermiyle amcam ölmüşse, cezama razıyım. Ama kasıtlı öldürmedim. O benim en sevdiğim amcamdı" dedi.
Amcasını tabancayla öldürdüğü iddia edilen T.Ö.’nün duruşması Bursa 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde başladı. 17 Aralık 2015 Perşembe günü merkez Yıldırım ilçesi Hacivat Mahallesi’nde meydana gelen olayda iddiaya göre, T.Ö. (26) ile eniştesi Ç.A. arasında tartışma çıktı. Yeğeni T.Ö.’yü sakinleştirmeye çalışan Selçuk Özçimen kargaşada ateş alan silahtan çıkan kurşunla başından ağır yaralandı. Ağır yaralı olarak Bursa Devlet Hastanesine kaldırılan Özçimen, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
"O BENİM EN SEVDİĞİM AMCAMDI"
Sanık T.Ö., duruşmada amcasını kasıtlı öldürmediğini iddia ederek, "Olay sırasında eniştem Ç.D. ile kavga ettik. Babam ikimize de vurarak, bizi ayırdı. O sırada Ç.D.’ye doğru hamle yapınca babam beni tuttu, silah da yere doğru ateş aldı. Eğer amcam benim silahımdan çıkan mermiyle ölmüşse, cezama razıyım. Ama kasıtlı öldürmedim. Benden önce de orada kardeşim tüfekle ateş etmişti. O benim en sevdiğim amcamdı" açıklamasını yaptı.
"PARA HIRSINDAN KAVGA ETTİLER"
Sanık T.Ö. ile ile eşi Selçuk Özçimen’in aralarının 3 yıldır bozuk olduğunu söyleyen Filiz Özçimen, "Olay günü, sokakta kavga eden yeğenine ayrılmalarını söyledi. T.Ö. de, ’Sen ne karışıyorsun?’ diyerek amcasına ateş etti, şikayetçiyim. Eğer kastı olmasaydı, amcasının vurulduğu eve neden girmedi? Tanju, eniştesiyle uyuşturucu dağıtma kavgasına girdi. Para hırsından kavga ettiler. Daha önce de 10 sene hapiste yattı. Ama akıllanmadı. Bunu salarsanız başkasının da canını yakar" diye konuştu.
Selçuk Özçimen’in annesi ile çocukları da babalarının ölümüne sebep olan herkesten şikayetçi oldu.
Mahkeme heyeti, cinayetle ilgili Hacivat Mahallesi 340. Sokak’ta yapılacak keşif ve eksik evrakların tamamlanması için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.