Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ambulans Helikopter Kalbi Duran Bebek İçin Havalandı

Samsun’da duran kalbi çalıştırılan 14 aylık bebek Samsun’daki hastanelerdeki yoğun bakım servisinde yer olmadığı için ambulans helikopter ile Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.Samsun’da kalbi duran...

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2016 18:09
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2016 18:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ambulans Helikopter Kalbi Duran Bebek İçin Havalandı
Samsun’da duran kalbi çalıştırılan 14 aylık bebek Samsun’daki hastanelerdeki yoğun bakım servisinde yer olmadığı için ambulans helikopter ile Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.
Samsun’da kalbi duran 14 aylık Mete C. adlı bebek, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Duran kalbi çalıştırılan bebek hastanenin yoğun bakım ünitesinde yer olmadığı için 112 Acil Servis Komuta Merkezi’ni alarma geçirdi. 112 Acil Servis ekipleri bölgedeki hastanelerde yoğun bakımda yer olup olmadığını araştırırken, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde bebek için yer olduğu tespit edildi. Tokat ile bağlantıya geçildi ve hastaneden bebeği kabul bilgisi ulaşınca Sağlık Bakanlığı Samsun 112 Acil Servis’e ait ambulans helikopter Mete C.’yi alarak Tokat’a götürdü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.